Tervetuloa TPK Edustuksen sivuille.

 

Kausi 2017 on aluillaan

Kerhon ryhmän valmennusvastuussa jatkaa guru Timo Jalo, apunaan hänellä on Jarmo Sundin ja fysiikkavalmentaja Jani Seppä. Joukkueenjohtajana tutusti Kim Kuhlberg, huoltajana Tapani Kilpinen ja tilastoista Jari-Matti Koivisto. Tämä puoli on siis kasassa.

Treeneissä on nyt vuodenvaihteen jälkeen pariakymmentä peluria, eli ryhmä saadaan kyllä kasaan. Positiivisia uutisia tulee, kun viime kauden alussa vakuuttanut, mutta Saarella loukkaantunut Roope Kylliäinen on palannut hyvässä vireessä. Myös Eemi Ruuska on mukana jo heti ensimmäisessä pelissä. Ilmari Autio on myös saanut armeijan suoritettua ja on täysillä pelissä mukana.

Lähtöpuolella on selkeänä J-P Paajanen, joka siirtyi pääkaupunkiin. Ainakin legendaarinen Arttu Lehtonen ja suuria minuutteja pelannut Mirko Sillanpää ovat työ- ja opiskeluesteiden takia pois kevätkauden. Arttu pukee päälleen VPS-j paidan kevään ajaksi, paikallisessa Kolmosessa. Sakari Opoku on kokeilemassa armeijan harmaita ja vähän raskaampia jalkineita. Hans Honkasalo siirtyi Maskuun.

Mukana treeneissä on ollut nyt pari kaveria kokeilemassa ja molemmat näyttävät hyvältä lisältä ryhmään.

Tähtäimessä on siis uusi Länsi-Suomen Kolmonen. Varsin kovaksi ennustettu sarja on kokenut ensimmäisen menetyksen kun PPT joutui luopumaan pelaajakadon takia. Kaikkiaan on mielenkiintoista nähdä millaiset ryhmät saadaan jalkeille, kun matkustelua on tiedossa varsin runsaasti verrattuna aiempaan.

Totutusti osallistutaan myös Errea Cupiin ja Suomen Regions’ Cupiin. Molemmissa on tähtäimessä hyvä menestys.

 

 Takaisin